Bine aţi venit la magazinul online POLO Motorrad!
 
Bine aţi venit la magazinul online POLO Motorrad!
Deţinând peste 80 de filiale în Germania şi Elveţia, POLO Motorrad este unul dintre liderii pieţei de îmbrăcăminte, accesorii şi echipamente moto. De peste 30 de ani, prin competenţă şi pasiune pentru motociclete, firma POLO şi-a construit şi şi-a dezvoltat în permanenţă un profil puternic, astfel încât astăzi să vă poată pune la dispoziţie un portofoliu exclusiv de produse, care numără peste 40.000 de articole.
Pe acest site puteţi găsi toate informaţiile importante pentru o achiziţie de la POLO, în limba ţării dvs. Indiferent dacă sunteţi în căutarea unei căşti pentru motocicletă, a unei jachete moto sau a unor consumabile sau piese pentru modificarea motocicletei dvs., le veţi găsi cu siguranţă la POLO! Magazinul nostru online poate fi afişat în limba germană sau în limba engleză.
Dacă aveţi întrebări cu privire la produsele noastre, comanda dvs. sau serviciile oferite de noi, personalul nostru competent este pregătit să vă ajute în limbile germană, engleză, franceză sau poloneză:

puteţi contacta serviciul pentru clienţi de luni până vineri, de la ora 8 la ora 20, şi sâmbăta de la ora 9 la ora 18. (CET)

Hotline: +49 2165 8440 400 sau info@polo-motorrad.com 
 
POLO Partner:
Motodiscount.RO SRL
SOS Viilor 64 Sector 5
50201 Bucarest
 
Acestea sunt modalităţile de plată la POLO:
În calitate de client din România, puteţi alege în magazinul nostru online între plata cu card şi plata prin PayPal.
Payment methods
 
Condiţii de livrare:
Toate comenzile primite de noi de luni până vineri la ora 14 părăsesc depozitul nostru în aceeaşi zi (dacă marfa se găseşte pe stoc) şi sunt predate curierului internaţional DHL.
DHL
Cheltuielile de livrare către România sunt de numai € 19.95 pentru fiecare comandă.
 
Achiziţii fără riscuri:
Achiziţia de la POLO nu vă supune niciunui risc! Primim înapoi fără obiecţii produsele neutilizate, în interval de 30 de zile, putând, după caz, să vă înapoiem preţul de achiziţie sau să înlocuim produsul. În cazul în care doriţi să ne înapoiaţi un produs, vă rugăm să contactaţi serviciul pentru clienţi, pentru a stabili detaliile procedeului de înapoiere. Puteţi găsi mai multe informaţii despre politica de înapoiere în secţiunea Dreptul de revocare.

Contactaţi-ne:Polo Motorrad und Sportswear GmbH
Polostraße 1
D-41363 Jüchen

Tef.: 0049 2165 8440 400
Fax: 0049 2165 8440 450
E-Mail: info@polo-motorrad.com

Sediu administrativ şi sediul depozitului central:
Polostraße 1
D-41363 Jüchen