Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα POLO Motorrad!
 
Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα POLO Motorrad!
Με περισσότερα από 80 υποκαταστήματα στη Γερμανία και την Ελβετία, η POLO Motorrad είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές ένδυσης, αξεσουάρ και εξοπλισμού μοτοσικλετών. Η τεχνογνωσία και το πάθος για τις μοτοσικλέτες είναι η κινητήριος δύναμη με την οποία έχουμε διαμορφώσει και εξελίξει το ισχυρό προφίλ της εταιρείας POLO επί πάνω από 30 χρόνια, έτσι ώστε να μπορούμε σήμερα να προσφέρουμε έναν αποκλειστικό κατάλογο με περισσότερα από 40.000 προϊόντα.
Σε αυτήν την ιστοσελίδα θα βρείτε στη γλώσσα σας όλες τις σημαντικές πληροφορίες που χρειάζεστε για τις αγορές σας στην POLO. Στην POLO θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για τη μοτοσικλέτα σας: από κράνος και μπουφάν μέχρι εξαρτήματα και αναλώσιμα! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι διαθέσιμο στα Γερμανικά ή στα Αγγλικά.
Σε περίπτωση που έχετε απορίες σχετικά με τα προϊόντα μας, την παραγγελία σας ή την εξυπηρέτηση πελατών, το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει στα Αγγλικά, στα Γερμανικά, στα Γαλλικά ή στα Πολωνικά:

Μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8.00 έως τις 20.00, και το Σάββατο από τις 9.00 έως τις 18.00 (CET).

Τηλέφωνο: +49 2165 8440 400 ή info@polo-motorrad.com
 
POLO Partners:
Panagiotis Giassaris
Athinon Peiraios Str 71
18346 Moschato
 
Τρόποι πληρωμής στην POLO:
Αν είστε πελάτης από την Ελλάδα μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είτε με πιστωτική κάρτα είτε μέσω PayPal.
Payment methods
 
Όροι παράδοσης:
Όλες οι παραγγελίες που λαμβάνουμε από Δευτέρα έως Παρασκευή έως τις 14.00 φεύγουν από την αποθήκη μας αυθημερόν (εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα) και αποστέλλονται από τη διεθνή εταιρεία παράδοσης δεμάτων DHL.
DHL
Τα έξοδα αποστολής στην Ελλάδα δεν υπερβαίνουν τα € 14.95ανά παραγγελία.
 
Ακίνδυνες αγορές:
Οι αγορές σας στην POLO είναι εντελώς ακίνδυνες! Δεχόμαστε την επιστροφή των αχρησιμοποίητων προϊόντων εντός 30 ημερών, ενώ σας επιστρέφουμε το αντίτιμο της αγοράς ή, εάν είναι αναγκαίο, ανταλλάσσουμε το προϊόν. Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών για περαιτέρω διευκρινίσεις. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιστροφές μπορείτε να βρείτε στην ενότητα «Δικαίωμα υπαναχώρησης».

Επικοινωνήστε μαζί μας: Polo Motorrad und Sportswear GmbH
Polostraße 1
D-41363 Jüchen

Tηλ.: 0049 2165 8440 400
Φαξ: 0049 2165 8440 450
E-Mail: info@polo-motorrad.com

Έδρα της διοίκησης και της κεντρικής αποθήκης:
Polostraße 1
D-41363 Jüchen