Tervetuloa POLO Motorrad -verkkokauppaan!
 
Tervetuloa POLO Motorrad-verkkokauppaan!
POLO Motorrad kuuluu johtaviin moottoripyörävaatetuksen, moottoripyörätarvikkeiden ja tekniikan tarjoajiin. Saksassa ja Sveitsissä liikkeitä on yli 80. Asiantuntemus ja intohimo moottoripyöräilyyn ovat olleet moottorinamme johtaessamme ja kehittäessämme POLO-yrityksen vahvaa profiilia. Näin voimme tarjota sinulle tänä päivänä yli 40 000 tuotteen valikoiman, joka miellyttää vaativintakin asiakasta.
Tältä sivulta löydät omalla kielelläsi kaikki tärkeät tiedot, joita tarvitset tehdessäsi ostoksia POLO-kaupassa. Tarvitsit sitten moottoripyöräkypärän, -takin tai varaosia moottoripyörääsi, saat kaiken POLO-kaupasta! Voit käyttää verkkokauppaamme saksaksi tai englanniksi.
Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, tilauksestasi tai palveluistamme, osaava henkilöstömme auttaa sinua mielellään saksaksi, englanniksi, ranskaksi tai puolaksi:

Tavoitat asiakaspalvelumme maanantaista perjantaihin klo 8-20 ja lauantaisin klo 9-18 (CET).

Palvelunumero: +49 2165 8440 400 tai info@polo-motorrad.com
 
POLO tarjoaa seuraavat maksutavat:
Suomessa asuvana voit valita verkkokaupassamme maksutavaksi luottokortin tai PayPalin.
Payment methods
 
Toimitusehdot:
Kaikki tilaukset, jotka vastaanotamme maanantaista perjantaihin ennen klo 14, lähtevät varastostamme vielä saman päivän aikana (jos tuote on saatavissa) ja ne luovutetaan kansainväliselle kuljetuspalvelujen tarjoajallemme DHL:lle.
DHL
Lähetyskulut Suomeen ovat tilausta kohden vain € 9.95.
 
Ostoksia ilman riskejä:
Ostosten teko POLO-kaupassa on sinulle täysin riskitöntä! Otamme käyttämättömät tuotteet takaisin kyselemättä 30 päivän sisällä ja palautamme sinulle ostohinnan tai vaihdamme tuotteen toiseen. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja saat toimintaohjeet. Lisätietoa palautuksista löydät peruutusehdoistamme.

Ota yhteyttä:Polo Motorrad und Sportswear GmbH
Polostraße 1
D-41363 Jüchen

Puh.: 0049 2165 8440 400
Faksi: 0049 2165 8440 450
Sähköposti: info@polo-motorrad.com

Hallinto ja keskusvarasto:
Polostraße 1
D-41363 Jüchen