Добре дошли в онлайн магазина на POLO Motorrad!
 
Добре дошли в онлайн магазина на POLO Motorrad!
С повече от 80 филиали в Германия и Швейцария POLO Motorrad се нарежда сред водещите фирми, които предлагат облекло за мотористи, оборудване и техника за мотоциклети. Нашата компетентност и страст са водещата сила, която характеризира и продължава да развива вече повече от 30 години силния профил на фирма POLO, така че днес да сме в състояние да ви предложим ексклузивно продуктово портфолио с повече от 40000 артикули.
На страницата ще намерите на родния ви език всички важни данни и информация, от които се нуждаете, за да направите покупка от POLO. Без значение, дали търсите каска или подходящо яке за мотоциклет, или резервни и бързоизносващи се части за вашия мотопед, при POLO ще намерите всичко необходимо! Имате възможност да ползвате нашия онлайн магазин на немски или английски език.
Ако имате въпроси относно изделията ни, начина на поръчка или обслужването, с удоволствие ще ви напътства нашият компетентен персонал на немски, английски, френски, дори и на полски:

от понеделник до петък можете да се свържете с нашия отдел за обслужване на клиенти от 8 до 20 часа, а в събота - от 9 до 18 часа (CET).

Гореща линия: +49 2165 8440 400 или info@polo-motorrad.com
 
Начини на плащане при POLO:
Като клиент от България можете да плащате в нашия онлайн магазин с кредитна карта или да изберете плащане чрез PayPal.
Payment methods
 
Условия на доставка:
Всички поръчки, които постъпват при нас от понеделник до петък до 14 часа, напускат склада ни още същия ден (ако стоката е налична на склад) и се предават на международната спедиторска фирма DHL.
DHL
Транспортните разходи до България възлизат само на € 19.95 на поръчка.
 
Покупка без риск:
Покупката от POLO не носи за вас никакви рискове! В срок от 30 дни приемаме обратно, без възражение, неизползвана стока, възстановяваме покупната цена или заменяме стоката. Ако искате да ни върнете стока, свържете се моля с отдела за обслужване на клиенти, за да се уговорите как да прецедирате. Допълнителна информация за връщането на стока ще намерите на "Право на отказване".

Потърсете ни на:Polo Motorrad und Sportswear GmbH
Polostraße 1
D-41363 Jüchen

Тел.: 0049 2165 8440 400
Факс: 0049 2165 8440 450
Имейл: info@polo-motorrad.com

Седалище (адрес) Управление и Централен склад:
Polostraße 1
D-41363 Jüchen